Tilaa valokuitu kotiin

Koillisnet tuo valokuidun kotiisi avaimet käteen -toimitettuna poikkeuksellisen edullisella 100 euron liittymishinnalla. Ennakkoliittyjän tarjous on voimassa rakentamisen alkamiseen asti.
 

Jälkikäteen liityttäessä liittymismaksu on korkeampi, noin 1 000 euron luokkaa.

Tuotteet ja nopeudet

Valokuituliittymä toimitetaan kotiisi avaimet käteen -toimituksena ilman ennakkomaksuja. Voit valita sinulle sopivan laajakaistaliittymän kahdesta eri nopeusvaihtoehdosta. Verkon jakamista tai langatonta käyttöä varten tarvitset erillisen reitittimen. Voit hankkia sen helposti kauttamme valokuituliittymäsi tilauksen yhteydessä.

Kun tilaat kotiisi Koillisnetin valokuituyhteyden, voit tilata kauttamme myös kaapeli-TV-palvelun. Kaapeli-TV tuo kotiisi loistavan kuvan- ja äänenlaadun. Peruskanavien lisäksi ulottuvillasi on noin 150 maksu-tv-kanavaa. Lisäkanavapaketit voit hankkia Kaisanetiltä. Tutustu kaapeli-TV:n esitteeseen.

Ennen tilausta tutustu:

Yleistä

Kiinteistön liittäminen Koillisnetin tietoliikenneverkkoon toteutetaan Koillisnet Oy:n valokuituna. Verkkoon liittäminen mahdollistaa yleisten tietoliikennepalveluiden käyttöönoton. Palveluiden käyttöönotto edellyttää verkkoon liittymisen lisäksi erillistä tilausta/sopimusta kunkin palvelun osalta ja niistä peritään erikseen kulloinkin voimassa olevat käyttöönotto- ja kuukausimaksut. Kiinteistön liitäntä verkkoon toteutetaan valokuitukaapelilla. Koillisnet Oy pidättää itsellään oikeuden määrätä liitännän toteutustapa huomioiden kiinteistön käyttötarkoitus, koko, sijainti ja Koillisnetin verkon rakenne tai palvelujen saatavuus. Tilauksesi peruuntuu automaattisesti, mikäli rakentaminen alueellasi ei toteudu.

 

VALOKUIDUN ASENTAMISEN PERIAATTEET JA VASTUUJAKO

Koillisnet Oy asentaa kaapelin kulloinkin soveltuvalla tavalla kiinteistön tontille. Asennuksessa hyödynnetään tontilla mahdollisesti olevaa valmista kaapeliputkitusta. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistön ulkoseinään kiinnitettävään jatkoskoteloon tai kiinteistön tekniseen tilaan, mikäli soveltuva reitti on käytettävissä. Koillisnet Oy vastaa kaapelin sisäänviennistä kiinteistöön asentajan valitsemaa reittiä pitkin. Asiakas vastaa tarvitsemiensa sisäverkon aktiivilaitteiden hankinnasta, ylläpidosta ja kytkemisestä. Koillisnet Oy asentaa kaapelin koneaurauksena / -kaivuna. Kaivujälkien siistiminen suoritetaan konetyönä. Lopullisista vihertöistä vastaa tontin omistaja. Valokuidun asennuksen jälkeen kaapelit jäävät Koillisnet Oy:n omistukseen, joka vastaa niiden normaalista huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistön alueella tapahtuvista kaapelien siirroista ja mahdollisista aiheutettujen vaurioiden kustannuksista vastaa kiinteistön omistaja. Lisätietoja saat Koillisnetin asiakaspalvelusta tai sivuilta www.koillisnet.fi.

 

Liittymismaksuun sisältyy:

Valokuitukaapelin asennus kiinteistöön tai tekniseen tilaan asentajan valitsemaa reittiä pitkin Koillisnet Oy:n tietoliikenneverkon liityntäpisteestä.

Päätelaite: 

Päätelaitteen asennus käyttövalmiiksi liittymän rakentamisen yhteydessä, mikäli päätelaite on ostettu Koillisnet Oy:ltä. 

Asiakkaan mahdollisesti tilaamista ylimääräisistä asennustöistä veloitetaan 65 €/tunti.

Yhteysnopeus:

Valokuituliittymien ilmoitetut nopeudet ovat teoreettisia maksiminopeuksia; todelliset nopeudet voivat olla ilmoitettua alhaisempia.

Annettu nopeus perustuu siihen, että päätelaite on kytketty kaapelilla suoraan kuitupäätelaitteeseen. Yhteysnopeuteen vaikuttavat useat tekijät kuten kiinteistön sisäverkko, käytettävät laitteet ja ohjelmat, verkon kuormitus sekä internetinkäyttö langattomasti. Yhteydelle on määritelty maksimi-, normaali- ja miniminopeus. 100/100 Mbit/s liittymän vaihteluväli on esitetty alla.

LATAUS

Maksimi 100
Normaali 90
Minimi 70

LÄHETYS

Maksimi 100
Normaali 90
Minimi 70

MAKSUTAVAT

Valokuidun liittymismaksu maksetaan yhdessä erässä, kun asennus on tehty. Liittymä tulee ottaa käyttöön 18 kuukauden sisällä asennuksesta. Mikäli liittymää ei oteta käyttöön, liittymästä peritään lisämaksuna 2 400 €.

Päätelaitteen voi maksaa kerralla tai kuukausierissä 24 kuukauden aikana, laskutus alkaa, kun asennus on tehty.

Haluttu maksutapa on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Mikäli päätelaitteen maksaa osissa ja asukas muuttaa, tulee loppulaskun yhteydessä päätelaitteen loppusumma maksettavaksi.

Kuitu200 ja Kuitu1000 ovat molemmat 24 kk määräaikaisia sopimuksia, jonka jälkeen sopimukset ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. 

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. 

Suosittelemme E-laskun käyttöönottoa, saat ohjeet ensimmäisen laskun yhteydessä, sen jälkeen paperilasku on maksullinen.

Palvelussa noudatetaan Koillisnetin yleisiä toimitusehtoja kuluttajille.  

 

Koillisnet Oy
Y-tunnus: 3217787-1
Puh: 044 7344 388
www.koillisnet.fi

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021