Valokuitu taloyhtiöön

Koillisnet tarjoaa laadukkaat tietoliikenneyhteydet kerralla koko taloyhtiöön. Tuomme valokuituyhteyden kiinteistön tekniseen tilaan avaimet käteen -toimituksena. Tehokkaan ja edullisen laajakaistayhteyden lisäksi asukkaat saavat ulottuvilleen kaapeli-TV:n.

Miksi valokuitu?

Valokuitu on helppo tapa tuoda kerralla laadukas nettiyhteys koko taloyhtiöön. Oikeastaan hyvä nettiyhteys kuuluu nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin – kukin asukas hyödyntää sitä arjessaan omalla tavallaan. Tehokkaan ja edullisen laajakaistayhteyden lisäksi asukkaat saavat ulottuvilleen kaapeli-TV:n. Hankkimalla valokuidun taloyhtiö voi tarjota asukkailleen huippunopeat yhteydet vuosikymmeniksi eteenpäin. Valokuitu on kertahankinta, joka nostaa kiinteistön sekä asuntojen arvoa.

Paikallinen jälleenmyyjämme Dataenter Oy/Mika Haataja

puh. 040 199 0202

mika.haataja@dataenter.fi

Pyydä tarjous

Taloyhtiö, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, teemme teille tarjouksen Koillisnetin valokuituratkaisuista.

Jos taloyhtiösi on tehnyt sopimuksen Koillisnetin valokuituverkon tuomisesta kiinteistöön, voit tehdä huoneistokohtaisen liittymäsopimuksesi TÄSTÄ

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021