Näin saat valokuidun kotiisi

Valokuituliittymä avaimet käteen -toimituksella on kätevin tapa varmistaa kotiin huippunopea yhteys.Koillisnet aloittaa pian valokuituverkon rakentamisen Kuusamon keskustan alueelle. Kun tilaat liittymän ennen rakentamisen alkamista, saat kuidun kotiisi huippuedulliseen 100 euron hintaan. Jälkikäteen liityttäessä liittymismaksu on korkeampi, noin 1 000 euron luokkaa.

Koillisnetin liittymässä ei ole ennakkomaksuja. Maksat vasta, kun liittymä on rakennettu ja käytössäsi!

 

Tutustu työvaiheisiin, joita valokuituliittymän käyttöönottoon kuuluu.

1. Tilaus

Valokuidun hankinta alkaa liittymäsopimuksen teolla. Tässä yhteydessä valitset myös valokuituliittymäsi nopeuden kahdesta vaihtoehdosta: 200/200 tai 1000/1000 Mbit/s. Valokuituyhteyden rakentamiseen liittyvän 100 euron kertamaksun maksat vasta, kun liittymä on käytössäsi. Myös valokuituliittymän kk-laskutus käynnistyy vasta tuolloin.


Tilauksen voi tehdä kätevästi TÄSTÄ
tai soittamalla asiakaspalveluumme 044 7344 388.

2. Suunnitelma

Seuraavaksi suunnittelemme kanssasi valokuidun reitin kiinteistöön. Lisäksi ammattilaisemme käyvät kanssasi läpi päätelaitteen paikan ja mahdollisen sisäverkon, joka mahdollistaa yhteyden langattoman käytön. Kun sisäverkon reititin on sijoitettu oikein, saat kaikki irti langattomasta verkostasi

3. Kaivuu

Koillisnetin verkon rakentaminen alkaa kesällä 2022. Tuomme valokuidun kiinteistöösi yhdessä tehdyn suunnitelman mukaisesti. Pyrimme aina suunnittelemaan reitin niin, että esimerkiksi asfaltti tai istutukset eivät osu reitille. Jos tontilla on valmiita putkituksia, hyödynnämme niitä mahdollisuuksien mukaan.

4. Asennus ja opastus

Valokuidun kytkennät ajoittuvat vuodelle 2023. Ammattilaisemme kytkevät liittymän käyttövalmiiksi ja testaavat yhteyden. Samalla asentaja käy kanssasi läpi päätelaitteen käytön, salasanat sekä kohdat, joista voit muuttaa asetuksia. Nyt talossasi on nopea, turvallinen ja luotettava nettiyhteys.

Miksi valokuitu?

Luotettava

Vakaampi ja tietoturvallisempi vaihtoehto.

Nopea

Pätkimätön netti, joka riittää myös tulevaisuudessa.

Sijoitus

Valokuituyhteys nostaa kiinteistön arvoa.

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021