Tiedote: Neve ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnetiltä

Tiedote 6.6.2023

Neve-konserniin kuuluva Napapiirin Kuituverkot Oy ostaa Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Koillisnet Oy:ltä. Kauppa astuu voimaan tänään 6.6.2023. 

Muutos ei vaikuta Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen asiakkaisiin. Palvelut ja sopimukset asiakkaille jatkuvat normaalisti.

Kaupan myötä Napapiirin Kuituverkot turvaa vahvan markkina-aseman Kemijärvellä ja Sallassa, mikä palvelee yhtiön tavoitetta rakentaa kattava valokuituverkko Itä-Lapin alueelle.

Napapiirin Kuituverkon toinen omistaja Koillis-Lapin Sähkö Oy on erittäin tyytyväinen valokuituverkon laajentumiseen omalla toiminta-alueellaan. Vahva paikallinen toimija on olennainen tekijä Itä-Lapin valokuituverkon kehittymisen kannalta.

”Investointimme Kemijärven ja Sallan valokuituverkkoihin vahvistaa entisestään asemaamme lappilaisena valokuitutoimijana alueella. Tulemme jatkamaan paikallisena toimijana liiketoiminnan pitkäjänteistä kehittämistä asiakkaidemme hyväksi Itä-Lapissa”, sanoo Neven toimitusjohtaja Kristian Gullsten. 

Koillisnet puolestaan haluaa keskittää resurssinsa Kuusamon ja Rukan alueiden valokuituverkkojen kehittämiseen.

“Olen hyvin tyytyväinen, että Kemijärven ja Sallan valokuituverkkojen kehittäjäksi löytyi osaava alueellinen toimija”, sanoo Koillisnetin toimitusjohtaja Jani Moilanen.

Lisätietoa: 

Kristian Gullsten, toimitusjohtaja, Neve Oy, kristian.gullsten(at)neve.fi, p. 0400 674 400

Jani Moilanen, toimitusjohtaja, Koillisnet Oy, jani.moilanen(at)kaisanet.fi, p. 044 734 4313

 

Lisää ajankohtaista

Huoltotöitä Rukan alueella

Huoltotyöt alkavat: 30.5.2024 klo 21:00 Suoritamme kiireisen verkon huoltotyön Rukan alueella 30.5. klo 21:00 alkaen. Huoltotyön aikana alueen kuituverkon yhteyden ja laajakaistapalvelut

Lue lisää »

Verkon huoltotöitä

Suoritamme verkon huoltotöitä Kuusamon alueella 27.3.2024 klo 18:00. Huoltokatko aiheuttaa lyhyen katkoksen alueen verkkoyhteyksiin. Valtaosa yhteyksistä palautuu toimintaan automaattisesti mutta käytössä oleva

Lue lisää »

Kyläverkkokartoitus on päättynyt

Kartoitimme Kuusamon alueella sijaitsevien kylien kiinnostusta valokuituun. Kartoitus on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia kiinnostuksensa ilmoittaneita. Tiedotamme kartoituksen tuloksesta helmikuun 2024 aikana.

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021