Muutokset asiakkaalle – Kemijärven ja Sallan valokuituverkot Nevelle 6.6.2023

Kaupan myötä palvelut ja asiakassopimukset siirtyvät sellaisenaan Nevelle niillä hinnoilla ja määräaikaisuuksilla, jotka asiakassopimuksilla on sovittu. Asiakaspalvelu ja laskutus säilyvät ennallaan 31.8.2023 asti.

Kesän 2023 valokuidun rakentaminen tehdään Neven toimesta. Jos Koillisnetiltä tilaamasi valokuituliittymä sijaitsee Neven kampanja-alueella, eikä liittymääsi ole vielä toimitettu, voit hyödyntää kampanjahinnoittelua tekemällä uuden tilauksen 30.6.2023 mennessä. Mikäli et kuulu kampanja-alueeseen, Neve on sinuun yhteydessä kesän aikana.

Kokonaan uudet tilaukset voi tehdä suoraan Neveltä 7.6.2023 alkaen.

 

Muutokset pähkinänkuoressa

 • Asiakkuutesi siirtyy Nevelle automaattisesti, eikä muutos edellytä sinulta toimenpiteitä.
 • Asiakaspalvelu, laskutus ja vika-asiat hoitaa Koillisnet 31.8.2023 asti
 • Neve tiedottaa muutoksista tarkemmin kesän aikana
 • Rakenteilla olevilla alueilla vastuu siirtyy Nevelle kesän aikana
 • Kemijärven ja Sallan alueen uudet tilaukset 7.6.2023 alkaen osoitteessa: www.neve.fi
 • Mahdollisuus hyödyntää Neven kampanjahinnoittelua 30.6.2023 asti. Tarkista saatavuus: neve.fi/lapinnopein
 • Napapiirin Kuituverkojen yhteystiedot ovat:
  www.neve.fi

  Puhelin: 016 331 6560

  Sähköposti: laajakaista@neve.fi 

 

Lue tiedote kaupasta.even

Lisää ajankohtaista

Verkon huoltotöitä

Suoritamme verkon huoltotöitä Kuusamon alueella 27.3.2024 klo 18:00. Huoltokatko aiheuttaa lyhyen katkoksen alueen verkkoyhteyksiin. Valtaosa yhteyksistä palautuu toimintaan automaattisesti mutta käytössä oleva

Lue lisää »

Kyläverkkokartoitus on päättynyt

Kartoitimme Kuusamon alueella sijaitsevien kylien kiinnostusta valokuituun. Kartoitus on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia kiinnostuksensa ilmoittaneita. Tiedotamme kartoituksen tuloksesta helmikuun 2024 aikana.

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021