Kuusamon kyläverkot

Haluatko nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet omalle kylällesi?

Kartoitamme Kuusamon alueella olevien kylien kiinnostusta valokuituun. Jos kylälläsi on tarpeeksi kiinnostuneita, valokuituverkon rakentamiselle on mahdollista hakea maaseuturahaston kyläverkkotukea. Asukkaiden riittävä kiinnostus on tuen saamisen edellytys. Mikäli maaseuturahasto myöntää tuen, Koillisnet tekee päätöksen rakentamisesta vuoden 2024 aikana. Myönteinen rakentamispäätös edellyttää riittävää liittyjämäärää niin alue- kuin katukohtaisesti. Varsinainen verkkojen rakentaminen alkaisi vuonna 2025.

Kartoitettavat alueet

Kaikki alueet

Sänkikangas-Ronkaisenniemi

Ouluntie-Kurkijärvi

Törmänen

Nissinvaara-Tuovila-Saapunki

Oivanki

Määttälänvaara

Käylä

Ainutkertainen mahdollisuus saada valokuitu omalle kylällesi

Nyt voitte porukalla vaikuttaa valokuidun tuloon omalle kylälle. Kannusta siis myös naapuriasi ilmoittamaan ennakkokiinnostuksensa. Kiinnostuksen ilmoittaminen ei sido sinua mihinkään. Kiinnostuneiden määrä antaa meille arvokasta tietoa siitä, olisiko alueelle mahdollista rakentaa valokuituverkko kyläverkkotuen avulla.

Hinnoittelu

Tuomme tehokkaan valokuidun koteihin kyläkohtaisella hinnalla. Lopulliseen hintaan vaikuttaa oleellisesti liittymätiheysLiittymismaksu on 500 – 1 100 euroa. Mitä useampi liittyjä, sitä edullisempi liittymämaksu.  

Toimi nyt!

Ilmoita kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella 21.1.2024 mennessä. Jos alueesi valokuituverkko toteutuu, olemme yhteydessä kaikkiin ennakkokiinnostuneisiin. Sitovan tilauksen teet vasta myönteisen rakentamispäätöksen jälkeen.

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021