Tuomme valokuidun kotiisi

Koillisnet laajentaa Kemijärven valokuituverkkoa. Nyt voit tilata valokuidun kotiisi huippuedullisella 100 euron liittymismaksulla ja avaimet käteen -toimituksella.

Kemijärven valokuituverkko laajenee

Koillisnet on Kemijärven, Sallan ja Kuusamon alueilla toimiva osuuskuntataustainen valokuituyhtiö. Ostimme alkuvuodesta Loihde Trustilta Kemijärven valokuituliiketoiminnan ja aloitamme nyt alueen valokuituverkon laajentamisen. Tehokas ja varma valokuitu on nyt saatavilla kartassa näkyvällä alueella.

 

Valokuitu on maailman paras nettiyhteys. Se ei häiriinny säästä tai ruuhkaudu naapurin netinkäytöstä. Koillisnet tuo ulottuvillesi myös kaapeli-TV-palvelun, joka koostuu kattavasta ohjelmatarjonnasta ja huipputekniikasta.

 

Rakentaminen Kemijärvellä alkaa vuonna 2022, ja 100 euron liittymishinta on voimassa rakentamisen alkamiseen asti. Tämä on tilaisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Miksi valokuitu?

Luotettava

Vakaampi ja tietoturvallisempi vaihtoehto.

Nopea

Pätkimätön netti, joka riittää myös tulevaisuudessa.

Sijoitus

Valokuituyhteys nostaa kiinteistön arvoa.

Alueen ylivoimaisimmat yhteydet

Kuitu200

200/200 Mbit/s-yhteydellä surffaat huoletta netissä ja katsot elokuvia tai urheilua ilman katkoksia.Kuitu1000

1000/1000 Mbit/s-yhteydellä sujuvat niin arjen digipalveluiden hyödyntäminen kuin yhteydeltä paljon vaativat etätyöt.Koillisnetin valokuituverkon alue Kemijärvellä

Valokuituverkon kattavuus

Kartassa on nähtävillä suuntaa antava rajaus Koillisnetin verkon kattavuudesta. Verkon rakentaminen alkaa jo vuonna 2022. Verkko valmistuu noin vuoden kuluttua rakentamisen aloittamisesta.
Kysy lisää asiakaspalvelusta
044 7344 388
(Avoinna ma-pe 8-21)
 

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

TIETOSUOJASELOSTE •  All Rights Reserved Koillisnet 2021