Kampanjaehdot

Järjestäjä:

Koillisnet, Y-tunnus: 3217787–1


Osallistumisoikeus:

Kaverille kans -kampanjaan voi osallistua 18-vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö. Suosittelijalla täytyy olla voimassa oleva valokuitutilaus Koillisnetin kanssa. Tilaajalla, jolla on suosittelija, ei saa olla tai ei ole ollut voimassa olevaa valokuitusopimusta kyseiseen osoitteeseen Koillisnetin kanssa. Suosittelijan sekä tilaajan valokuitutilaus täytyy olla Koillisnetin rakennettavan verkon alueella. Kampanjaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän kampanjan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyyn. Myöskään valokuidun jälleenmyyjillä ei ole oikeutta osallistua kampanjaan. Kampanja koskee vain yksityishenkilöitä. Kampanjaan ei hyväksytä yrityksiä eikä taloyhtiöitä.


Kampanja-aika

Kampanjan aika 8.11.-31.12.2021. Osallistumista kampanjaan ei hyväksytä kampanja-ajan päätyttyä.


Kampanjaan kuuluvat tuotteet

Yksi suosittelu vastaa yhtä ilmaista käyttökuukautta, eikä suositteluiden määrää ei ole rajoitettu. Ilmaiset käyttökuukaudet eivät muuta tai pidennä sopimuksen kestoa.


Kampanjaan osallistuminen

Voit osallistua kampanjaan suosittelemalla Koillisnetin valokuituun liittymistä. Kampanjaan osallistuminen tapahtuu, kun henkilö, jolle olet suositellut valokuitua, tekee Koillisnetin valokuitusopimuksen ja lisää tilauslomakkeelle suosittelijat -kohtaan nimesi sekä puhelinnumerosi samassa muodossa kuin ne ovat valokuitutilauslomakkeessasi.

Et voi itse olla itsesi suosittelija.


Palkinnon lunastaminen

Kun henkilö on lisännyt sinut suosittelijaksi ja valokuitutilaus on vahvistettu, valokuidun käytön kuukausimaksut vähennetään automaattisesti kuukausilaskustasi laskutuskauden alettua.


Henkilötietojen käyttö

Kampanjaan osallistuminen edellyttää sähköisen suoramarkkinoinluvan antamista Koillisnetille. Henkilötietoja käsitellään myös suoramarkkinointitarkoituksiin. Henkilötietoja käsittelevät yksityiskohdat voit lukea tietosuojaselosteesta.

Järjestäjän vastuu

Kampanjaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta sekä kuluista, jotka voivat koitua tai joidenka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Koillisnet varaa oikeuden muuttaa palkintoa ilman erillistä ilmoitusta. Aiemmin ansaitut palkinnot pysyvät aina muuttumattomina ja toimivat osallistumishetkellä sovitun mukaisesti.

Muut ehdot

Osallistumalla kampanjaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä sekä sitoudut vapauttamaan Koillisnetin ja muut kampanjaan liittyvät kolmannet osapuolet vahingosta yllä selostetun mukaisesti. Suosittelijan tietoja ei voi muuttaa eikä suosittelijaa voi lisätä tilaukselle sopimuksen teon jälkeen. Ilmainen valokuidun käyttökuukausi ei ole vaihdettavana rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Jos Koillisnet huomaa, että kampanjaa on käytetty väärin tai vilpillisin perustein, olemme oikeutettuja poistamaan henkilön saamat kampanjaedut. Kampanjan säännöt koskevat kaikkia osallistujia.