Rakentamisen aikataulu Kemijärvellä

Päivitämme tänne rakentamisen aikatauluja, kun rakentaminen kesällä 2023 jälleen alkaa.

 

Sipovaarassa valmis verkko

 

Koillisnet aloitti valokuituverkkonsa laajentamisen Kemijärvellä kesällä 2022. Verkkoa on rakennettu yhteisrakentamisena sähköverkon kanssa Sipovaaran alueella. Koillisnetin valokuituverkko kattaa koko Sipovaaran, jossa kaikilla halukkailla on nyt mahdollista tilata käyttöönsä valokuituyhteys. Sipovaarasta valokuituverkon rakentaminen etenee Kallanvaaran suuntaan.

 

Muilla Kemijärven alueilla liittymien myynti jatkuu ensi kevääseen saakka. Rakentamispäätös uusista alueista on jo tehty ja suunnittelutyöt käynnistetty.

Lisää ajankohtaista

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021