Valokuitu tulee nyt myös Rukalle

Valokuituliittymien myynti Rukalla on käynnissä. Verkon rakentaminen alkaa vuonna 2023 ja etenee vaiheittain kysynnän mukaan. Tilaamalla nyt, voit vaikuttaa valokuidun tuloon alueellesi. Uusilla alueilla verkko valmistuu reilun vuoden kuluttua rakentamisen aloittamisesta.

 

Saat valokuidun helposti avaimet käteen -toimituksella ja valitsemallasi liittymänopeudella. 

 

Tilaaminen on riskitöntä. Ei ennakkomaksuja, maksat vasta kun liittymä on käytössäsi. Mikäli rakentaminen ei toteudu, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Valokuitu on tilattavissa kartassa näkyvällä alueella.

Rukan alueen kartta

Lisää ajankohtaista

Verkon huoltotöitä

Suoritamme verkon huoltotöitä Kuusamon alueella 27.3.2024 klo 18:00. Huoltokatko aiheuttaa lyhyen katkoksen alueen verkkoyhteyksiin. Valtaosa yhteyksistä palautuu toimintaan automaattisesti mutta käytössä oleva

Lue lisää »

Kyläverkkokartoitus on päättynyt

Kartoitimme Kuusamon alueella sijaitsevien kylien kiinnostusta valokuituun. Kartoitus on nyt päättynyt ja kiitämme kaikkia kiinnostuksensa ilmoittaneita. Tiedotamme kartoituksen tuloksesta helmikuun 2024 aikana.

Lue lisää »

Valokuitua rakentamassa 
Koillisnet Oy

Olemme uusi valokuituyhtiö Koillisnet, jonka omistavat Oulun Seudun Sähkö ja Kaisanet. Osuuskuntataustaisilla omistajillamme on valokuituverkkoja 25 kunnan alueella ja yhteensä yli 20 000 laajakaista-asiakasta.

Asiakaspalvelu 044 7344 388 Avoinna ma-pe 8-21

All Rights Reserved Koillisnet 2021